Làm xong cái Angel Food Cake, còn dư những 10 cái lòng đỏ O_O Search trên mạng thì kiếm dc công thức này trên Food.com. Cách làm rất đơn giản, mà quan trọng nhất là mình có đủ nguyên liệu ^^ Thế là Angel Food Cake ra khỏi lò là khay cookies vào thế chỗ ngay ^^
- 1 cup butter (or shortening
     for cookies that won't spread quite as much) 
 
- 1 1/2 cups sugar (bánh ngọt quá, lần sau sẽ giảm, chắc còn chừng hơn 1 cup là đc)
 
- 6 egg yolks (or 3 whole eggs) 
 
- 2 1/2 cups all-purpose
     flour 
 
- 1 teaspoon baking soda 
 
- 1 teaspoon cream of tartar
     
 
- 1 teaspoon vanilla extract 
 
- 1/2 teaspoon lemon extract 
 
- 1/2 teaspoon orange extract 
 
Directions:
- Cream butter and sugar until
     fluffy.
 
- Separately, beat egg yolks
     and add extracts.
 
- Add beaten egg yolk mixture
     to creamed butter and sugar.
 
- Blend well.
 
- In a separate bowl, whisk
     together dry ingredients (flour, baking soda and cream of tartar).
 
- Add dry ingredients to
     creamed butter, sugar and egg mixture, mixing until well blended.
 
- Form into balls about the
     size of a walnut.
 
- Roll balls in sugar, place on
     greased cookie sheet or parchment lined cookie sheet, and slightly
     flatten. (Mình ko làm bước này mà bánh đã rất ngọt rồi T_T)
 
- Bake at 350 degrees F for 8
     to 10 minute.
 
Bánh ra ngon ngoài sức tưởng tượng luôn ^^ 
 
No comments:
Post a Comment