Làm xong cái Angel Food Cake, còn dư những 10 cái lòng đỏ O_O Search trên mạng thì kiếm dc công thức này trên Food.com. Cách làm rất đơn giản, mà quan trọng nhất là mình có đủ nguyên liệu ^^ Thế là Angel Food Cake ra khỏi lò là khay cookies vào thế chỗ ngay ^^
- 1 cup butter (or shortening
for cookies that won't spread quite as much)
- 1 1/2 cups sugar (bánh ngọt quá, lần sau sẽ giảm, chắc còn chừng hơn 1 cup là đc)
- 6 egg yolks (or 3 whole eggs)
- 2 1/2 cups all-purpose
flour
- 1 teaspoon baking soda
- 1 teaspoon cream of tartar
- 1 teaspoon vanilla extract
- 1/2 teaspoon lemon extract
- 1/2 teaspoon orange extract
Directions:
- Cream butter and sugar until
fluffy.
- Separately, beat egg yolks
and add extracts.
- Add beaten egg yolk mixture
to creamed butter and sugar.
- Blend well.
- In a separate bowl, whisk
together dry ingredients (flour, baking soda and cream of tartar).
- Add dry ingredients to
creamed butter, sugar and egg mixture, mixing until well blended.
- Form into balls about the
size of a walnut.
- Roll balls in sugar, place on
greased cookie sheet or parchment lined cookie sheet, and slightly
flatten. (Mình ko làm bước này mà bánh đã rất ngọt rồi T_T)
- Bake at 350 degrees F for 8
to 10 minute.
Bánh ra ngon ngoài sức tưởng tượng luôn ^^
No comments:
Post a Comment